Hogy a KitchenAid robotgép ne veszítse el a fejét
2017. szeptember 04. írta: Kitcheeke

Hogy a KitchenAid robotgép ne veszítse el a fejét

Különösen akkor, amikor picit keményebb tésztákat gyúrok a KitchenAid robotgéppel, akkor tapasztalom, hogy a gép fején található fém stift ki akar csúszni az egyik oldalon. Ezt nagyon könnyen, ujjal vissza is tudtam tolni, amikor a fej felemelt állapotba került és újra minden rendben volt.

A dolog nem hagyott nyugodni.

Nooormális jelenség ez vagy van vele teendőm?

Ez a kérdés foglalkoztatott, mígnem rátaláltam egy videóra, ami gyönyörűen elmagyarázza mit és hogyan kell tenni. Riogattak ám mindennel, ami leginkább megfogott az a "Jajj, így menet közben leeshet a KitchenAid robotgép feje!!"

A feladat nem nehéz:

Abban az esetben, ha ez a stift kicsúszik egy lapos fejű csavarhúzó segítségével rögzíteni kell. Ezt úgy tudod megtenni, hogy egy konyharuhát leterítve lefekteted a KitchenAid robotgépet és ezt a stiftet megigazítod a fej két oldalán. Ezt követően nincs más dolgod, mint alulról a csavar segítségével rögzíteni ezt a rudat vagy stiftet és már kész is vagy.

Mivel ez a csavar meglazulhat, a stift újra elindulhat kifelé, ezért ezt a rögzítést máskor is el kell végezni a későbbiekben.

De most már tudom hogyan :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kitchenaidkalandok.blog.hu/api/trackback/id/tr8912802552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása